Velkommen til Nørrebro Taekwondo Klub

 

Artikel fra CPH Sport

Der er en god artikel om NTK på side 16 i seneste udgave af CPH Sport:
 

 

Velkommen til NTK

Vi er meget glade for at du er interesseret i at gå til Taekwondo i NTK. Alt tilmelding og betaling foregår elektronisk via vores system KlubModul.

Start med at trykke på OPRET PROFIL 

Når du har oprettet en profil skal du tilmelde dig dit hold (hvis du ikke kender dit holdnummer kan du spørge din træner). Du vælger hold ved at klikke på menuen HOLDTILMELDING.

Vores kontingentpriser er:

Pr. halvår Puslinge (4-6 år): kr. 600,- pr. halvår. Børn (7 - 18 år): kr. 750,- pr. halvår

Voksne: kr. 950,- pr. halvår.

Systemet giver automatisk familierabat på 15%. For at opnå automatisk familierabat skal medlemmerne oprettes med samme hjemmeadresse.

Her i klubben har vi ophævet den traditionelle kontingentsæson som kører fra 1/1 til 31/12. Du betaler altid et halvt år af gangen fra den dato du meldte dig ind i klubben.

Hvis du også skal købe en Taekwondo-dragt gør du det også i KlubModul ved at vælge menuen SHOP - her kan du købe en dragt med hvis bælte fra 210 - 290 kr. Beltalt med dit dankort og print en kvittering, som du tager med til næste træning hvor du får dragten udleveret.

Hvis du skal havde lidt hjælp til alt det her kan du spørge din træner eller Karla og Camilla, som er i klubben mandag til fredag fra kl 16 til 18. Du kan også ringe på 3583 5745.  

 
 
 
Se en rigtig god film om vores sportsgren
fra Nørrebro Taekwondo Klub
 
Se et flot billede fra vores træning i
Nørrebro Taekwondo Klub.
 
  

Banner