Hos os er det vigtigste, at det skal være sjovt at gå til taekwondo, og klubben skal være et rart sted at komme, uanset om man er barn, ung eller voksen.

For de mindste børn fokuserer vi på glæden ved at bevæge sig. Derfor er der for de yngste børn meget fokus på leg, og der er ingen udenadslære. Efterhånden som børnene bliver ældre og begynder at gå til graduering, flytter fokus sig gradvist fra leg til specifik taekwondotræning. Børn elsker at blive dygtige, og i Nørrebro Taekwondo hjælper vi vores medlemmer med deres drømme, uanset om det er at komme på landsholdet eller bare blive den bedste udgave af sig selv.

For vores unge forsøger vi at gøre klubben til et socialt samlingssted. Udover den almindelige træning afholder vi derfor også camps og andre arrangementer, hvor det i lige så høj grad er det sociale indhold, vi lægger vægt på.

Vi har et stort, socialt og aktivt voksenhold, med et godt mix af lokale fra Nørrebro og udlændinge, som arbejder og studerer i København. Voksenholdet har hvert år en sommer- og en årsfest, og vi arrangerer også mindre weekend-camps.

Nørrebro Taekwondo er en klub, som har høje sportslige ambitioner, og flere af vores medlemmer er på Dansk Taekwondo Forbunds landshold i kamp. Kamp er ikke for alle, men for dem, der har lyst, tilbyder vi kamptræning på højeste nationale niveau.